Life Sciences Robotics & Automation

Effektive automatiseringsløsninger til en mere omsorgsfuld fremtid

Medicinske, farmaceutiske og bioteknologiske producenter står i forkant med videnskab og teknologi. Det brede felt inden for biovidenskab er en udfordrende, men givende sektor: mens potentialet for nye innovationer til at forlænge levetiden og lindre lidelse er næsten ubegrænset, både små og store virksomheder står over for logistiske, praktiske og lovgivningsmæssige forhindringer. Kawasaki Robotics tilbyder kraftfulde og robuste, men alligevel præcise og fleksible automatiseringsløsninger, der gør det muligt at skalere innovationer hurtigt, effektivt og rentabelt. I renrumsmiljøer opfylder Kawasakis rene robotter sundhedsindustriens specifikationer for procesudstyr for nøjagtighed, konsistens og renhed, hvilket gør dem ideelle til en bred vifte af applikationer til montering, dispensering, inspektion og materialehåndtering.

life science-robotindustrien


Lukning af produktivitetshuller, forbedring af resultaterne

Fra samling af implantater til medicinsk udstyr og følsom dosering af farmaceutiske forbindelser til hurtige, gentagelige paknings- og palleteringsoperationer reducerer vores præcise, let skalerede biovidenskabelige automatiseringsløsninger profitabelt menneskelige fejl og forbedrer produktivitet, produktkvalitet og time-to-market. Kawasakis 6- og 7-aksede robotter kan bære nyttelast på mellem 2 kg og 1.500 kg, hvilket gør dem velegnede til pakning og udlevering af medicin samt til manipulation af store væskebeholdere under produktion af farmaceutiske forbindelser i stor skala. I mellemtiden giver Kawasakis kraftfulde software vores gripper-udstyrede robotter mulighed for at manipulere hætteglas, reagensglas, petriskåle og analyser i følsomme testoperationer i renrumsmiljøer, herunder laboratorier, hvilket øger testhastigheden og reducerer menneskelige fejl.

Livsvidenskabssegmentet er i den moderne økonomis mest dynamiske, spændende sektorer, og Kawasaki Robotics er forpligtet til at udvikle automatiseringsløsninger, der gør det muligt at skalere og fremskynde banebrydende innovationer til verdens bedste.
  • Del

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Linkedin
  • Post