Mad & drikke Robotautomatisering

Reduktion af omkostninger, forbedring af sikkerheden

Som vogtere af en kritisk ressource - verdens fødevareforsyning - er fødevare- og drikkevareleverandører afhængige af forudsigelige, let replikerede emballage-, håndterings- og transportløsninger for at sikre deres produkters sikkerhed, kvalitet og overflod. På et globaliseret marked for forbrugsvarer skal operatører i hvert trin i forsyningskæden udnytte banebrydende robotik for at forblive rentable, konkurrencedygtige og fleksible. Kawasaki-robotter kan udjævne dramatiske udsving i råmaterialeomkostninger og produktmix og specifikationer med omkostningseffektiv og fleksibel proceshåndtering og end-of-line palleteringsautomatiseringsløsninger.

fødevare- og drikkevareautomatiseringsindustrien


Automatisering for moderne mad- og drikkevareproducenter

Fra sodavandningsanlæg til mejeriforarbejdningsfaciliteter, Kawasakis mad- og drikkevarerobotter opfylder hygiejnekrav og opfylder en bred vifte af håndteringsprocesser, herunder flaskepositionering, afdækning, påfyldning, sterilisering og hurtig plukning og sortering samt gentagen, men præcis håndtering af mad operationer som emballering af uregelmæssigt formede genstande og sortpakker. Andetsteds på produktionsgulvet hjælper vores pålidelige robotter med på- og aflæsning af emballage og sorteringsmaskiner samt palletering af emballerede mejeriprodukter, kød og drikkevarer til overførsel og forsendelse. Vores kold- og varmebestandige robotter kan endda udføre behændige materialebehandlings- og håndteringsoperationer samt pakke- og palleteringsprocesser i ugunstige arbejdsmiljøer kontinuerligt med hastighed, hvilket øger produktiviteten og øger opfyldelsen og forbedrer medarbejdernes velfærd.

Da mad- og drikkevareoperatører kræver stadig større præcision og sikkerhed fra deres produktionsaktiviteter, fortsætter Kawasaki Robotics med at udvikle banebrydende løsninger, der reducerer affald, øger fortjenesten og forbedrer fødevareforsyningssikkerheden.
  • Del

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Linkedin
  • Post