Foundry Robotics & Automation

Kraftige robotløsninger til fjendtlige miljøer

Da en vedvarende økonomisk nedgang trimmer den globale efterspørgsel, har fede, omkostnings-konkurrencedygtige støberioperatører i hele udviklingslandene øget konkurrencepresset for støbejern af jernholdigt og ikke-jernholdigt metal. For producenter i den udviklede verden understøtter dette forretningssagen til vedtagelsen af robuste, varmebestandige robotter, der kan modstå de fjendtlige miljøer og tunge emner i moderne støberier, giver den nødvendige fleksibilitet til at producere kvalitetsstøbegods, der opfylder hver kundes specifikationer, og reducere produktionsomkostningerne. Kawasaki Robotics 'automatiseringsløsninger til støberier hjælper støberioperatører med at opnå en kritisk konkurrencefordel, samtidig med at de garanterer deres medarbejderes sikkerhed.

støberi automatisering robot industri


Skære omkostninger, forbedre kvaliteten

Vores tunge støberobotter kan håndtere nyttelast på op til 1.500 kg og har håndled med ultrahøjt drejningsmoment, der effektivt og sikkert manipulerer omfangsrige nyttelast ved hvert trin i fremstillingsprocessen. Kawasaki-robotter bruger et avanceret linkdesign for at eliminere behovet for en uhåndterlig modvægt, der reducerer drejningsradius og krymper afstand fra side til side. Disse varmebestandige stykker udstyr kan fungere i fjendtlige miljøer, mens de udfører delikat håndtering af forme, støbning af ekstraktionsoperationer, kerneopsamling og hærdning, smeltning af smeltet og afkølende metal og yderligere materialefjerningsopgaver såsom afgratning, slibning og polering. Takket være fleksible positioneringsfunktioner og lydhør softwareprogrammering kan disse maskiner let omfordeles til at håndtere skiftende produktionsmål.

Støberioperatører kæmper med fjendtlige arbejdsmiljøer og stadig mere konkurrencedygtige globale markeder, hvilket giver lidt plads til fejl. Kawasaki Robotics 'automatiseringsløsninger til støberier tilbyder kompromisløs ydelse uden at ofre effektivitet, produktkvalitet eller arbejdstageres sikkerhed.
  • Del

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Linkedin
  • Post