Automotive Automation & Robotics

Automationsinnovation, der betaler for sig selv

Som en af de første industrier, der helhjertet har vedtaget automatisering, har bilproduktionssektoren længe haft gavn af successive forbedringer inden for robotteknologi. Over tid er robotter, der anvendes i bilindustrien, blevet mindre, mere præcise og mere multifunktionelle end deres forgængere, hvilket gør dem uundværlige i produktionsprocessen. I dag eksisterer stigende omkostninger forbundet med næste generations bilmaterialer, kvalificeret arbejdskraft og sikkerhedssystemer sammen med et behov for produktionsudstyr til at imødekomme produktomlægninger. Dette er en klar og overbevisende sag for omkostningseffektive fleksible automatiseringsløsninger i hvert trin i bilproduktionsprocessen - fra dele, presse- og malingsbutikker til montering og inspektion.

automobilindustrien


Fleksibel automatisering til alle applikationer til fremstilling af biler

Fra plejemærkningsmaskiner og bemandingslegemer og rammemontagestationer til påføring af præcise malinger og forsegling af følsomme færdige komponenter, bilproducenter og reservedelsfabrikanter stoler på smidige, tilpasningsdygtige bilrobotter for at forbedre produktivitet og kvalitet. Kawasaki-robotter kan effektivt udføre instrumentbrættesamling, motor-, transmission- og krumtapakshåndtering og vandstråleskæring til tæpper og andre bløde materialer. I mellemtiden gør nøgleforbedringer inden for sensor- og kalibreringsteknologi vores robotter ideelle til svejsning - herunder samling af lysbuer, plet- og friktionspletter - bil- og lastbilkarosserier samt palleterings- og kasseringsdele og materialer til levering.

For både OEM-biler og komponentleverandører leverer Kawasaki-robotter den efterspurgte optimering af funktionalitet, fleksibilitet og investeringseffektivitet for at fremskynde produktionsplanerne og forbedre kvaliteten.
  • Del

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Linkedin
  • Post