Fremhævet video

 •   Fremhævet video

  50-års historie med Kawasaki Heavy Industries 'robotforretning

  Kawasaki Robotics har markeret 50 år siden dets oprettelse. Sammen med sine kunder har Kawasaki udviklet teknologier og fået erfaringer undervejs. Med udgangspunkt i denne viden vil Kawasaki give tilbage til samfundet og stræbe efter at blive en fuldt integreret robotproducent, der vil designe en lys, ny fremtid, der lover en verden, hvor mennesker og robotter kan eksistere side om side.

 •   Fremhævet video

  Kawasaki One Ton nyttelastrobot installeret på Siemens 'kraftværk

  Kawasaki MG10HL-robotten, der er installeret på Siemens Lausward-kraftværket i Düsseldorf, har en nyttelastkapacitet på op til 1.000 kg og en rækkevidde på 4 meter. Den kraftige, ekstra store nyttelast Kawasaki-robot blev installeret til at udføre den farlige, rutinemæssige vedligeholdelsesopgave at udskifte brændere og overgange på store gasturbiner. (Video leveret af Siemens)

 •   Fremhævet video

  Kawasaki Robots udfører lasershow i Kölnerdomen, Tyskland

  Robotter optræder i en kirke for første gang nogensinde! I et forsøg på at tiltrække unge mennesker til at besøge den historiske Kölnerdom og reflektere over dens budskab under verdens største computerspilshow, GAMESCON, der blev afholdt i Köln, Tyskland, i august 2016, nåede kirken ud til Ruhr-University Bochum for at skabe en taskforce til at hjælpe. Resultatet var oprettelsen af en unik begivenhed, SilentMOD lys- og musikshow med tre Kawasaki RS005L-robotter. Kawasaki Robotics GmbH blev beæret over at have muligheden for at støtte en så smuk og kreativ indsats.

 •   Fremhævet video

  Kawasaki Robotics with NUMBERS No: Z

  Hvad sker der, når menneskelig fantasi møder Kawasaki-teknologi? En perfekt konstrueret koreografi, der fanger essensen af en harmoniseret bevægelse mellem mennesker og robotter, udført af verdensberømte animationsdansduo NUMMERS No: Z og Kawasaki-robotter.

  For mere information om videoen

 •   Fremhævet video

  Kawasaki: Kawasaki Robotics, Akashi / Nishi-Kobe Works

  Med mere end 139.000 robotter installeret over hele verden er Kawasaki Robotics en førende leverandør af industrielle robotter og robotautomatiseringssystemer med en bred produktportefølje, der er i stand til at servicere en bred vifte af applikationer på tværs af forskellige brancher. Vi har indarbejdet over 45 års erfaring som førende inden for robotindustrien i udviklingen af de mest teknisk avancerede controllere og robotter af højeste kvalitet. Vi understøtter vores kunders behov fra første køb, implementering og uddannelse til teknisk assistance og vedligeholdelse. Med vores omkostningseffektive og pålidelige automatiseringsløsninger stræber vi efter at maksimere vores kunders produktivitet, sikkerhed, fleksibilitet og produktkvalitet.
  Kawasaki Robotics er din fleksible automatiseringspartner.

 •   Fremhævet video

  Ninja H2R Framework Welding

  Vi har over 45 års erfaring med at udvikle robotter, der forbedrer produktionsproduktivitet og kvalitet for både vores kunder og os selv - se Kawasaki-robotter svejse rammen på den nye Kawasaki Ninja H2R-motorcykel.

 •   Fremhævet video

  Kawasakis udstilling på iREX2017

  Kawasaki havde sin største forestilling endnu på den internationale robotudstilling 2017 (iREX2017), der blev afholdt i Tokyo fra 29. november til 2. december. Tjek denne video for at se de mange nye produkter og teknologier, vi viste. "Fra industriel til fuldt integreret robotproducent" er vores budskab, når vi fejrer vores 50-års jubilæum i robotik i år.

 • Del

 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Linkedin
 • Post